055 312 56 60 info@mlpercussion.nl

MLP BEDRIJVEN

BEDRIJFSUITJE

BRAZILIAANSE SAMBA DRUMS

 

MEER INFORMATIE

MLP bedrijven

BEDRIJFSUITJE

BRAZILIAANSE SAMBA DRUMS

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSUITJE

informatie

Zoek je naar een vrolijk en actief dagje uit met je collega’s? Dan is het tijd voor de Company Streetband!

Dit bedrijfsuitje biedt jullie eerst een welkomstdrankje om te ontspannen en los te komen. Daarna gaan jullie op een energieke manier aan de slag. Iedereen krijgt een drum, shaker of bellen en dan is het tijd om samen muziek te maken!

Met gebruik van Braziliaanse instrumenten maken jullie onvervalste Braziliaanse carnavalsmuziek. Geniet van veel interactie en plezier en speel aan het eind van de workshop jullie eigen grooves!

Dus waar wachten jullie nog op? Vorm jullie eigen Company Streetband en breng het teamgevoel naar nieuwe hoogtes. Boek vandaag nog dit onvergetelijke bedrijfsuitje!

  De bedrijfsworkshops zijn te boeken op locatie in Apeldoorn of op een door jullie gewenste locatie in Nederland

  Bekijk naast de workshops in Nederland ook eens de workshop-reis naar Brazilië. Het meest bijzondere uitje voor het bedrijf!

  OFFERTE AANVRAGEN

  nog wat meer details lezen

  Simone LegendalSimone Legendal
  13:21 09 Jun 22
  Het was super leuk!! Zeker aan te bevelen. Mireille is aanstekelijk enthousiast 😊.
  Anny SodeikeAnny Sodeike
  06:13 08 May 22
  Het was een heerlijke workshop, met een fantastisch sfeer, leuke mensen. Ik was een beetje angstig door mijn beperkingen, slechte knie en frozen shoulder.Wilde het toch gaan proberen. Zo blij dat ik het gedaan heb. De namen van de instrumenten weet ik niet meer, die ga ik vast leren want na deze kennismaking met Samba ga ik in september de lessen volgen. Zo heerlijk de energie en enthousiasme die Mireille weet over te brengen aan de groep.Zo zie je maar muziek en lachen zijn nog steeds het beste medicijn voor de brain en het lichaam.Een uurtje sporten is er niks bij, het is zweten, hard werken, maar stressvrij.ML Percussion, is echt food voor the soul.Moe, voldaan en zelfs met een beetje minder pijn in mijn lichaam vertrok ik uit de Q-factory ( wat een leuke plek is dat trouwens)Ik kan niet wachten tot de lessen beginnen en dan blijf ik ook voor de nazit dat hoort er een beetje bij toch!!!!!#Yolo#keepthesoulalive.
  Kim MaikeKim Maike
  14:11 07 May 22
  Mireille is een leuk mens, zeer ervaren muzikant, weet wat ze doet en maakt er altijd een feestje van. Je gaat gegarandeerd met een fijn gevoel naar huis. En niet onbelangrijk; didactisch erg sterk en veel individuele aandacht.
  js_loader

  BEDRIJFSUITJE

  DETAILS

  VOOR WIE?

  Leidinggevenden en personeel, minimaal 8 personen en maximaal 50 personen.

  HOE WERKT HET?

  Iedereen krijgt een instrument en binnen no-time zijn jullie de Company Streetband!

  WAT KOST HET?

  Dat hangt af van jullie wensen. Er is een passend aanbod voor kleine en grote groepen.

   WAAR IS HET?

   MLPERCUSSION
   Vlijtseweg 120C
   7317 AK Apeldoorn (Zwitsalterrein)

   Of op een door jullie gewenste locatie in Nederland

    

   OFFERTE AANVRAGEN

   optie 1

   CAIPIRINHA BAR

   Verhoog de sferen van jullie bedrijfsuitje met de caipirinhabar! Het meest beroemde drankje van Brazilie, met of zonder alcohol, wordt ter plekke voor iedereen bereidt. Onze bartenders staan voor jullie klaar!

    OFFERTE AANVRAGEN

    optie 2

    BRAZILIAANSE TAPAS

    Het bedrijfsuitje combineren met een hapje en een drankje?Verwen je collega’s met heerlijke culinaire Braziliaanse hapjes. Er worden zowel vlees-, vegetarische  en veganistische hapjes geserveerd. Vraag naar ons menu!

     OFFERTE AANVRAGEN

     optie 3

     BRAZIL PARTY

     Maak jullie bedrijfsuitje compleet en boek het tropisch bedrijfsfeest! Kies uit een optreden van een Sambagroep in combinatie met: Braziliaanse hapjes en drankjes, een DJ, danseressen. Met als klap op de vuurpijl: het optreden van de collega’s!

      OFFERTE AANVRAGEN

      Deze bedrijven gingen jullie voor:

      Bekijk de foto’s!

      "
      [el_dynamic_masonry_gallery number_of_images=”40″ gallery_order_by=”rand” gallery_order=”ASC” include_categories=”86″ _builder_version=”4.20.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/el_dynamic_masonry_gallery]

      Offerte aanvragen

      Bedrijfsuitje

      Privacy

      De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht jullie tot niets. MLP verstrekt de gegevens in dit formulier niet aan derden.