MLP workshops

DRUMS OF BRAZIL 2025

Ga mee naar Brazilië over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ga mee naar Brazilië over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

N

Uniek in Nederland

N

Veel Samba

N

Zelf spelen in Brazilie

N

24/7 contactpersoon

DRUMS OF BRAZIL

over MLP

MLPercussion (MLP) is opgericht in 2004 door Mireille Linger. Met trots kunnen we zeggen dat sinds 2010 veel geinteresseerden uit Nederland en Duitsland mee zijn geweest op deze bijzondere reis, naar het hart van de Samba.

Drums of Brazil is geen gewone vakantie. Deze workshopreis is uniek in Nederland en geeft je de mogelijkheid om volledig in de vrolijke wereld van de Braziliaanse Samba te stappen.

Onze expertise bestaat uit het jarenlang bestuderen van de Braziliaanse muziek(geschiedenis) en de vele bezoeken aan Brazilie. In de loop van de jaren hebben wij alle kennis en gebeurtenissen samengevoegd in Drums of Brazil.

  Ontdek de geschiedenis van Samba en absorbeer de onweerstaanbare energie van de drums. Dans mee tijdens de adembenemende shows. Speel zelf de drums en geniet van zon, strand, zee en cultuur. Ontdek het ware Braziliaanse Sambagevoel.

  De reis begint met jou, maak mooie herinneringen en ga mee op een avontuur dat je nooit meer zult vergeten!

  Ja, ik ga mee!

  nog wat meer details lezen

  Simone LegendalSimone Legendal
  13:21 09 Jun 22
  Het was super leuk!! Zeker aan te bevelen. Mireille is aanstekelijk enthousiast 😊.
  Anny SodeikeAnny Sodeike
  06:13 08 May 22
  Het was een heerlijke workshop, met een fantastisch sfeer, leuke mensen. Ik was een beetje angstig door mijn beperkingen, slechte knie en frozen shoulder.Wilde het toch gaan proberen. Zo blij dat ik het gedaan heb. De namen van de instrumenten weet ik niet meer, die ga ik vast leren want na deze kennismaking met Samba ga ik in september de lessen volgen. Zo heerlijk de energie en enthousiasme die Mireille weet over te brengen aan de groep.Zo zie je maar muziek en lachen zijn nog steeds het beste medicijn voor de brain en het lichaam.Een uurtje sporten is er niks bij, het is zweten, hard werken, maar stressvrij.ML Percussion, is echt food voor the soul.Moe, voldaan en zelfs met een beetje minder pijn in mijn lichaam vertrok ik uit de Q-factory ( wat een leuke plek is dat trouwens)Ik kan niet wachten tot de lessen beginnen en dan blijf ik ook voor de nazit dat hoort er een beetje bij toch!!!!!#Yolo#keepthesoulalive.
  Kim MaikeKim Maike
  14:11 07 May 22
  Mireille is een leuk mens, zeer ervaren muzikant, weet wat ze doet en maakt er altijd een feestje van. Je gaat gegarandeerd met een fijn gevoel naar huis. En niet onbelangrijk; didactisch erg sterk en veel individuele aandacht.
  js_loader

  DRUMS OF BRAZIL

  DETAILS

  Op deze reis begeleid Mireille Linger je in de wereld van Brazilië! Laat je 10 dagen onderdompelen in de heerlijke sferen van het zonnige Pelourinho, Salvador Bahia. Je belandt midden in de voorbereidingen van het carnavalsfeest. Je krijgt van Mireille les in de Samba maar ook in de traditionele ritmes van Brazilië. Daarnaast kun je kiezen uit het volgende aanbod:

  • Workshop van Olodum
  • Workshop van  Ilê Aiyê
  • Het bijwonen van een Candomblé

  Maak muziek. Geniet van kunst en cultuur. Geniet van de culinaire gerechten van Bahia, de stranden en de zee. Geniet van je eigen leven 🙂

   Zoveel plekken zijn er nog beschikbaar!

   WANNEER : 16 februari t/m 26 februari 2025

   WAAR : Brazilië, Salvador Bahia

   WIE : Voor volwassenen, ervaring is geen vereiste.

   KOSTEN: 1200,00 euro per persoon.
   (meerprijs eenpersoonskamer is 250,00 euro. Let op: er zijn maar enkele eenpersoonskamers beschikbaar!)

   INBEGREPEN :

   • 7 dagen percussieles,
   • 21 lesuren in totaal,
   • zaal-en instrumentenhuur,
   • 10 hotelovernachtingen in tweepersoonskamers,
   • ontbijt,
   • 24/7 begeleiding/contactpersoon

   Om de mogelijkheid te bieden eerder naar Brazilië te gaan of juist langer te blijven, dient de reis zelf geboekt te worden en is dus niet bij de prijs inbegrepen. Je kunt echter wel van het vliegveld in Salvador Bahia worden opgehaald.

   Deze unieke reis is nergens anders in Nederland te verkrijgen. Boek nu en gun jezelf een mooie tijd!

   Ja, ik ga mee!

   Veelgestelde vragen

   In wat voor hotel verblijven we?

   Je verblijft in een ‘pousada’, een soort Bed & Breakfast. De pousada is voorzien van frisse kamers met airco. Er is een zwembad, de mogelijkheid tot massages. Het ontbijt is inbegrepen.

   Hoe kom ik van het vliegveld bij het verblijf?

   Het is mogelijk om opgehaald te worden van het vliegveld. Het is ook mogelijk om weer naar het vliegveld te worden gebracht. Geef dit door aan Mireille zodra je je vluchtnummer hebt en dan wordt het geregeld.

   Kan ik iemand meenemen die niet mee speelt?

   Ja! Wij kunnen ons voorstellen dat je graag met iemand samen reist die geen Samba speelt. Geef dit door middels een e-mail naar info@mlpercussion.nl Dan kan diegene mee met Drums of Brazil tegen een gereduceerd tarief.

   Ik wil langer in het hotel blijven, kan dit?

   Ja, dat kan, echter hou er rekening mee dat het carnaval is en dat het hotel snel is volgeboekt. Geef je data zo snel mogelijk door via info@mlpercussion.nl en dan reserveren wij de extra dagen voor je.

   Wanneer start carnaval?

   Carnaval in Brazilie opent op vrijdag 28 februari en is tot en met woensdag 5 maart 2025

   Bekijk de foto’s!

   "

   Ja, ik ga mee!