055 312 56 60 info@mlpercussion.nl

MLP VOOR BEDRIJVEN

TEAMBUILDING

BRAZILIAANSE SAMBA DRUMS

 

meer informatie

MLP voor bedrijven

TEAMBUILDING

BRAZILIAANSE SAMBA DRUMS

meer informatie

TEAMBUILDING

informatie

Drums behoren tot de oudste vorm van communicatie. Wij gebruiken ze als een krachtig hulpmiddel voor jullie teambuilding.

Het doel van de training is om uw team te helpen samenwerken. Daarnaast leert het team te communiceren op een manier die verder gaat dan woorden. Door samen te spelen en naar elkaar te luisteren, leren de deelnemers belangrijke vaardigheden. Dit zijn onder andere het geven en ontvangen van feedback, het delen van ideeën en het nemen van leiding.

Onze training is geschikt voor iedereen, ongeacht hun muzikale achtergrond of vaardigheden.

Dus waar wachten jullie nog op? Vorm jullie eigen Company Streetband en breng het teamgevoel naar nieuwe hoogtes. Boek vandaag nog deze onvergetelijke teambuilding!

  Maak de teambuilding compleet met onze extra opties:

  Optie 1: Brazil Party

  Optie 2: Braziliaanse Tapas

  Optie 3: Caipirinha bar

  Jullie zijn welkom op onze locatie in Apeldoorn.

  Bekijk naast de workshops in Nederland ook eens de workshop-reis naar Brazilië. Het meest bijzondere bedrijfsuitje voor het bedrijf!

  OFFERTE AANVRAGEN

  uitleg

  wat is Samba?

  De Braziliaanse cultuur heeft veel populaire muziekstijlen voortgebracht, waarvan samba een van de meest iconische is. Het meest bekende is het spectaculaire Braziliaanse carnaval in Rio de Janeiro. Daar wordt de samba door extreem grote groepen gespeeld. Maar ook in Salvador Bahia wordt veel samba gespeeld op weer een andere manier dan in Rio de Janeiro.

  Inmiddels zijn er over de gehele wereld sambagroepen en wordt samba overal gedrumt en gedanst. Samba levert gegarandeerd een ritmische energie op die je niet alleen opzweept en vrolijk maakt, maar je ook ontspant en voor het moment zorgeloos maakt.

  Check dit filmpje
  Dit is een Sambagroep en dit gaan jullie doen!

  OFFERTE AANVRAGEN

  Simone LegendalSimone Legendal
  13:21 09 Jun 22
  Het was super leuk!! Zeker aan te bevelen. Mireille is aanstekelijk enthousiast 😊.
  Anny SodeikeAnny Sodeike
  06:13 08 May 22
  Het was een heerlijke workshop, met een fantastisch sfeer, leuke mensen. Ik was een beetje angstig door mijn beperkingen, slechte knie en frozen shoulder.Wilde het toch gaan proberen. Zo blij dat ik het gedaan heb. De namen van de instrumenten weet ik niet meer, die ga ik vast leren want na deze kennismaking met Samba ga ik in september de lessen volgen. Zo heerlijk de energie en enthousiasme die Mireille weet over te brengen aan de groep.Zo zie je maar muziek en lachen zijn nog steeds het beste medicijn voor de brain en het lichaam.Een uurtje sporten is er niks bij, het is zweten, hard werken, maar stressvrij.ML Percussion, is echt food voor the soul.Moe, voldaan en zelfs met een beetje minder pijn in mijn lichaam vertrok ik uit de Q-factory ( wat een leuke plek is dat trouwens)Ik kan niet wachten tot de lessen beginnen en dan blijf ik ook voor de nazit dat hoort er een beetje bij toch!!!!!#Yolo#keepthesoulalive.
  Kim MaikeKim Maike
  14:11 07 May 22
  Mireille is een leuk mens, zeer ervaren muzikant, weet wat ze doet en maakt er altijd een feestje van. Je gaat gegarandeerd met een fijn gevoel naar huis. En niet onbelangrijk; didactisch erg sterk en veel individuele aandacht.
  js_loader

  TEAMBUILDING

  praktisch

  VOOR WIE?

  Leidinggevenden en personeel, minimaal 8 personen en maximaal 50 personen.

  HOE WERKT HET?

  Iedereen krijgt een instrument en binnen no-time zijn jullie de Company Streetband! De teambuilding is interactief, iedereen doet mee.

  WAT KOST HET?

  Dat hangt af van jullie wensen. Er is een passend aanbod voor kleine en grote groepen.

   WAAR IS HET?

   MLPERCUSSION
   Vlijtseweg 120C
   7317 AK Apeldoorn (Zwitsalterrein)

   Of op een door jullie gewenste locatie in Nederland

    

   OFFERTE AANVRAGEN

   optie 1

   BRAZIL PARTY

   Boek het tropisch bedrijfsfeest! Kies uit een optreden van een Sambagroep in combinatie met: Braziliaanse hapjes en drankjes, een DJ, danseressen. Klap op de vuurpijl: het optreden van de collega’s!

    OFFERTE AANVRAGEN

    optie 2

    BRAZILIAANSE TAPAS

    Maak de teambuilding compleet en verwen de collega’s met heerlijke culinaire Braziliaanse hapjes.

     OFFERTE AANVRAGEN

     optie 3

     CAIPIRINHA BAR

     Het meest bekende Braziliaanse drankje, met of zonder alcohol, wordt ter plekke voor iedereen bereidt om de feestvreugde te verhogen!

      OFFERTE AANVRAGEN

      Deze bedrijven gingen jullie voor:

      Bekijk de foto’s!

      "
      [el_dynamic_masonry_gallery number_of_images=”40″ gallery_order_by=”rand” gallery_order=”ASC” include_categories=”86″ _builder_version=”4.20.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″][/el_dynamic_masonry_gallery]

      Offerte aanvragen

      Teambuilding

      Privacy

      De offerte is geheel vrijblijvend en verplicht jullie tot niets. MLP verstrekt de gegevens in dit formulier niet aan derden.